Ny daglig leder Mina Mælum Norstrøm ønsker velkommen til TUben i Kolstagata 1.

Ny daglig leder Mina Mælum Norstrøm ønsker velkommen til TUben i Kolstagata 1.

 

Mina for Tøyen Unlimited

Vi er glade og takknemlige for å presentere Mina Mælum Norstrøm som ny daglig leder for Tøyen Unlimited. Vi gleder oss til å kunne jobbe ennå mer fokusert på å gi lokale beboere muligheten til å prøve ut sine løsninger for sosial verdiskaping på Tøyen.

Mina har en mastergrad i entreprenørskap og innovasjon. Hennes masteroppgave om hvordan immigranter kan overkomme barrierer de møter ved bedriftsetablering vant prisen for beste mastergrad på Handelshøgskolen ved NMBU i 2014. Mina har flere års erfaring med entreprenører både gjennom egen virksomhet og gjennom sitt arbeid med andre gründere. Hun har blant annet jobbet med metodikkutvikling og rådgivning ved Norsk senter for flerkulturell verdiskaping, og har hjulpet gründere med å skaffe finansiering til sine bedrifter.

 

Møteplass og døråpner

Mina gleder seg veldig til å bidra til å styrke Tøyen Unlimited som møteplass og nabolagsinkubator for lokale ildsjeler som ønsker å starte bærekraftige virksomheter med sosiale mål.

 

“Mange tror at hadde de bare hatt en forretningsplan eller hadde de bare hatt mer penger, så kunne de realisert ideene sine. I virkeligheten kommer man langt med en sterk motivasjon om å bedre noe for seg selv eller andre. Har man motivasjonen kan man bare sette i gang. Men det er vanskelig alene, og nettverk og døråpnere er viktig. Jeg håper Tøyen Unlimited kan være en god støttespiller for å åpne dører og skape muligheter for Tøyens beboere.”

Mina ser frem til å høre fra deg som har en idé eller som ønsker å bidra

til Tøyen Unlimited på andre måter!

 

Ta kontakt via mina@toyenunlimited.no

 

Sarah Prosser fortsetter som TU prosjektansvarlig hos Områdeløft Tøyen og Nicolai Gulowsen støtter fra sin stilling hos Tøyen Frivilligsentral.

Sarah Prosser (th.) fortsetter som TU prosjektansvarlig hos Områdeløft Tøyen og Nicolai Gulowsen støtter fra sin stilling hos Tøyen Frivilligsentral. Daglig leder Mina Mælum Norstrøm vil ha fullt fokus på Tøyen Unlimited.