I november 2017 lanserte vi Unlimited UNG for ungdom og unge voksne som har lyst til å starte egen virksomhet, skape egen inntekt OG gjøre noe bra for nabolaget.

Siden lanseringen har fem grupper med ungdom og unge voksne fått være med i første runde av Unlimited Ung. De har fått delta på en rekke kurs og aktiviteter som har hjulpet dem med utvikle sine ideer, som skal imøtekomme selvdefinerte utfordringer i nabolaget.

Changemaker utdanning for unge sosiale entreprenører
I januar dro hele gjengen til Sørmarka konferansehotell for å bli med på ”Changmaker camp”. Her tilbrakte vi hele helgen sammen med Helga fra Ashoka Skandinavia, for å inspirere og utvikle deltakerene til å bli ledere og sosiale entreprenører.

”Det har vært veldig nyttig å delta. Vi har lært mye, blitt bedre kjent med hverandre, inspirert til å bli changemakere i våre egne liv. – Mohamed – DOORAZ

Gruppene består av:

  • DOORAZ / Lokal turistguide på Grønland
  • SiD / Sportskafe og rusfritt football VM
  • JUSTUS / Empowerment gruppe for jenter 14 til 17 år
  • Bakeprodukter med mening
  • T-town / Småjobber for unge og kafedrift i samarbeid med K1 klubben

Vi gleder oss masse til veien videre, og håper flere unge ønsker å delta på neste program.
Dato for neste søknadsfrist annonseres snart.

Unlimited UNG er støttet av Grønlandssatsing-midler fra IMDi og Områdeløftene Tøyen og Grønland, Bydel Gamle Oslo. Det er også støttet av Inkluderingsmidler fra Oslo Kommune (OXLO).