Hvordan fungerer det?

1. Åpent møte

Vi holder åpne møter om Tøyen Unlimited, sosialt entreprenørskap og om hvordan du kan søke for å bli med. Møtene blir annonsert på Hva skjer, og holdes som regel i Aktivitetshuset i Kolstadgata 1. La deg bli inspirert, og finn ut om du og din idé kan blomstre her!

2. Søk

Les om søknadskriteriene og informasjon om pakkene som deles ut. Fyll ut søknadsskjemaet og søk på den pakken du mener du kvalifiserer til.

3. Samtale

Dersom søknaden din oppfyller kriteriene, vil du bli invitert til en samtale slik at vi kan bli bedre kjent med deg og idéen din. Etter samtalen avgjør vi om du har vunnet en pakke. Vi har et begrenset antall pakker å dele ut hvert år, og det er tøff konkurranse i hver søknadsrunde.

4. Pakkene

Inneholder økonomisk og profesjonell støtte. Unlimiters sier de setter like mye pris på nettverk og peer to peer støtte som det økonomiske. Vi legger vekt på å tilrettelegge en delings- og læringskultur for alle som er med.

Mer informasjon om pakkene kan du lese her.

5. Sett i gang

Du har et år å benytte deg av pakken din. Du er forpliktet til å bli med en viss antall workshops/arrangementer. Du kan søke neste pakke når som helst.

6. Måling

Underveis vil vi fokusere på at du dokumenterer effekten av aktivitetene dine, og hvilke endringer du oppnår. Etter ett år med støtte fra oss kan du se tilbake og beskrive den sosial verdien du har skapt ved bruk av et enkelt verktøy.

Hvordan søke?

 

Følg med på Hva skjer og kom på åpent møte og/eller ta kontakt. Les søknadskriteriene

Vurdér hvilken pakke du vil søke på. Fyll inn søknadsskjema.