Pakkene

Prøv det

Pakken for deg som har gått rundt med en idé lenge, eller allerede har satt i gang, men ikke som en sosial virksomhet.

Gjør det

For deg som har kommet i gang med virksomheten din, men som vil ha støtte til å skape mest effekt og utvikle en mer robust forretningsmodell som sosial entreprenør.

Bygg det

For deg som er godt i gang med en inspirerende, effektiv og vellykket sosial virksomhet. Økonomisk støtte er nok til å la deg fokusere på bedriften din og se om det kan replikeres til nye område eller vokse.

Du får:

10.000 kr
Støtte fra medlemmer
Tilgang til nye nettverk
Kurs og verksteder
Drop-in kontorplass

 

Du får:

50.000 kr
Støtte fra medlemmer
Tilgang til nye nettverk
Kurs og verksteder
Flexi-arbeidsplass*
Mentor

 

Du får:

Støtte fra medlemmer
Kobling med offentlig sektor
Kurs og verksteder
Fast arbeidsplass/ eller billig kontorleie
Markedsføringstjenester, kobling med investorer og forberedelser til akseleratorprogrammer
Mentor

Hva kan Tøyen Unlimited tilby deg?

Dersom du søker, og mottar en pakke fra Tøyen Unlimited, har du tilgang på følgende fem goder i ett år. Alle goder (utenom nummer 1) er du selv ansvarlig for å utnytte så godt du kan i løpet av et år. Jo mer tid og energi du legger i prosjektet ditt, desto mer vil vi hjelpe deg.

1. Ressurser
Vi jobber for at alle pakkene inkluderer muligheten for kontorplass i Aktivitetshuset i Kolstadgata 1, i kortere eller lengre perioder samt bruk av små og store møterom.

2. Personlig oppfølging
Gjennom hele samarbeidet vil en kontaktperson i Tøyen Unlimited følge deg opp og se på utviklingen i prosjektet ditt. Sammen vil dere planlegge veien videre i realiseringen av idéen din, fra sosial utfordring til sosial verdiskaping. Denne personen kan du be om råd og sparre med, og tilpasse planene underveis.

3. Ekspertråd
Vi samarbeider med en rekke spesialister innen flere fagfelt for å kunne tilby deg best mulig veiledning når utfordringene oppstår. Dette kan inkludere juridisk- og økonomisk rådgiving, forretningsmodell, merkevarebygging, markedsføring eller HR. Det er godt mulig du treffer noen som har lyst til å bli aktivt involvert i utviklingen av virksomheten din.

4. Dørene åpnes til andre likesinnede
Noen av de beste rådene og tipsene får man av de som har vært gjennom den samme prosessen selv. Vi setter dere i kontakt med andre sosiale entreprenører og organisasjoner som støtter med økonomiske midler og muligheter for kapasitetsbygging.

5. Ta del i Tøyen Unlimiteds kultur
Du blir en del av et nettverk med likesinnede. Alle ildsjeler i Tøyen Unlimited ønsker å gjøre Tøyen til et bedre sted å bo. Her kan dere møtes, jobbe side om side, spørre hverandre om råd, inspirere og engasjere hverandre. Del dine erfaringer og lær av andres.