Pakkene

Prøv det

Pakken for deg som har gått rundt med en idé lenge, eller allerede har satt i gang, men ikke som en sosial virksomhet.

Du får:

10.000- kr
Peer-peer støtte
Tilgang til nye nettverk
Workshops
Drop-in kontorplass i co-working området hos K1

 

Gjør det

For deg som har kommet i gang med virksomheten din men som vil ha støtte til å skape mest effekt og utvikle en mer robust forretningsmodell etter social entreprenørskap prinsipper.

Du får:

50.000- kr
Peer-peer support
Tilgang til nye nettverk
Workshops
Flexi-arbeidsplass*
Aktiv business og soc. ent. mentoring

 

Bygg det

For deg som er godt i gang med en inspirerende, effektiv og vellykket sosial virksomhet. Økonomisk støtte er nok til å la deg fokusere på bedriften din og se om det kan replikeres til nye område eller vokse.

Du får:

Peer-peer support
Tilgang til nye nettverk
Workshops
Fast arbeidsplass/ eller billig kontorleie
Aktiv business og soc. ent. mentoring (Koblet til investorer og bidragsytere).

 

“Prøv det”-pakken

10.000 kroner deles ut til minst 10 ildsjeler hvert år (vi håper å øke antallet betydelig i løpet av året). Denne pakken er for deg som ønsker å bidra til en positiv endring på Tøyen og har en idé til hvordan det kan gjøres. Du har et sterkt engasjement for å bidra til endring. Kanskje du allerede har etablert en frivillig organisasjon og vil se på muligheten til å gjøre den om til en sosial virksomhet. Du har et ønske om profesjonell og økonomisk støtte og lyst til å lære om prinsippene for sosialt entreprenørskap. Du vil gjerne få testet idéen din for å se om den kan bli til noe… Prøv det, da!

“Gjør det”- pakken

50.000 kroner deles ut til to ildsjeler i 2015 (med håp om å øke dette i løpet av kort tid). Denne pakken er for deg som allerede har drevet en virksomhet i minst et år, og er klar for å utvide med tydelige sosiale verdier for samfunnet. Du trenger penger til levekostnader eller andre utgifter i virksomheten.

“Bygg det” – pakken

Denne pakken er for deg som allerede driver en sosial virksomhet. Du er ambisiøs og ønsker rask vekst.

 

Hva kan Tøyen Unlimited tilby deg?

Dersom du søker, og mottar en pakke fra Tøyen Unlimited, har du tilgang på følgende fem goder i ett år. Alle goder (utenom nummer 1) er du selv ansvarlig for å utnytte så godt du kan i løpet av et år. Jo mer tid og energi du legger i prosjektet ditt, desto mer vil vi hjelpe deg.

1. Ressurser
Du kan få støtte av oss på tre ulike nivåer – Prøv det, Gjør det, Bygg det – pakkene

Vi jobber for at alle pakkene inkluderer muligheten for kontorplass i Aktivitetshuset i Kolstadgata 1, i kortere eller lengre perioder samt bruk av små og store møterom.

2. Personlig oppfølging
Gjennom hele samarbeidet vil en kontaktperson i Tøyen Unlimited følge deg opp og se på utviklingen i prosjektet ditt. Sammen vil dere planlegge veien videre i realiseringen av idéen din, fra sosial utfordring til sosial verdiskaping. Denne personen kan du be om råd og sparre med, og tilpasse planene underveis.

3. Ekspertråd
Vi samarbeider med en rekke spesialister innen flere fagfelt for å kunne tilby deg best mulig veiledning når utfordringene oppstår. Dette kan inkludere juridisk- og økonomisk rådgiving, forretningsmodell, merkevarebygging, markedsføring eller HR. Det er godt mulig du treffer noen som har lyst til å bli aktivt involvert i utviklingen av virksomheten din.

4. Dørene åpnes til andre likesinnede
Noen av de beste rådene og tipsene får man av de som har vært gjennom den samme prosessen selv. Vi setter dere i kontakt med andre sosiale entreprenører og organisasjoner som støtter med økonomiske midler og muligheter for kapasitetsbygging.

5. Ta del i Tøyen Unlimiteds kultur
Du blir en del av et nettverk med likesinnede. Alle ildsjeler i Tøyen Unlimited ønsker å gjøre Tøyen til et bedre sted å bo. Her kan dere møtes, jobbe side om side, spørre hverandre om råd, inspirere og engasjere hverandre. Del dine erfaringer og lær av andres.