Miriam El Mousoaui | Freelancemiriam

 

Sosialt mål: Å gi skape arbeidsplasser og gi verdifull arbeidserfaring til talentfulle makeup artister uten formell kompetanse og/eller nettverk i bransjen.

Forretningsidé: Jeg ønsker å skape en plattform for makeup artister, hvor man kan komme sammen og dele kunnskap og erfaringer, på tvers av erfaringsgrunnlag. Vil kunne skape tryggere, enklere og mer effektive måter å booke makeup artister til ulike anledninger og tillitt både hos artister og kunder. I tillegg til økt kompetanse, bredere erfaring, og større nettverk, håper jeg å i tillegg gi makeup artister selvtillitten og støtten de trenger for å lykkes i det ofte tøffe freelancelivet.

Bakgrunn: Jeg, Miriam El Mousaoui jobber som leder av freelancemiriam og har jobbet med dette prosjektet fra starten av 2018 til dags dato. Fra begynnelsen har jeg jobbet som freelance makeup artist ved skolen, for å kunne gjøre det jeg liker best å sminke.

Jeg har selv møtt utfordringer som freelance makeup artist uten formell kompetanse. Jeg har siden tidlig i 2018 gjort noe av det jeg liker best – å sminke – for å tjene penger ved siden av skolen. Som nykommer i en tøff bransje, møtte jeg på mange utfordringer, slik som mangel på stabil inntekt, jakten på kunder, og høye produktkostnader. Derfor ville jeg skape en platform for andre som sliter med det samme, slik at vi kan lære av hverandre, og samtidig levere enda bedre arbeid til kunden.

Kontakt: freelancemiriam@gmail.com