top of page

Erlend og Emilia: Prøv det

Nabolagsyoga

Bakgrunn

Erlend og Emilia har yogalærerutdannelse og har blant annet undervist i rusfeltet og i fengsel gjennom prosjektene Back in the Ring og Gangsteryoga. Etter at de flyttet til Tøyen så de behovet for å starte opp et tilbud som er lavterskel og tilgjengelig for flere mennesker i nabolaget. Erlend og Emilia ønsker å vise at yoga er for alle og skape felleskap rundt yoga. 

Sosialt mål

Nabolagsyoga er et lavterskeltilbud som er åpent for alle i nabolaget i tillegg til tilrettelagte kurs for bedrifter og organisasjoner. Nabolagsyoga ønsker å tilby aktiviteter med et helhetlig ​fokus som bidrar til å styrke menneskene som bor i Oslo, både mentalt og fysisk. Dette gjøres ved å skape sosiale møteplasser, tilrettelegge for integrering og oppmuntre til samhold ved å møtes jevnlig og praktisere yoga sammen.

 

Forretningsidé

Forretningsmodellen til Nabolagsyoga er basert på buy-one-give-one modellen. Ved at bedrifter kjøper yogaklasser fra Nabolagsyoga til sine ansatte, blir det samtidig arrangert gratis Nabolagsyoga i nærmiljøet til bedriften. På den måten blir yoga tilgjengeliggjort for flere. 

0L9A5655-2.jpg
bottom of page