top of page

Hassan Mohammad: Prøv Det

HSM Studio

Sosialt mål:

Idéen kommer fra en frustrasjon over hvor mye mat som blir kastet som egentlig går helt fint å spise og eller lage noe annet ut av hver dag. Det han ser for seg er et samarbeid med kommunen/stat der den maten som kastes, men kan spises, samles på et stort kjøkken som er i et ganske stort lokale. Dette lokalet skal ha to funksjoner, fysioterapi/trening og en kantine for lokalbefolkningen. Hassan vil gi tilbud til ungdom som har droppet ut av skolen, unge som har rusproblemer. Privatpersoner som har bedre råd som vil ha bedre veiledning i treningshverdagen,  pensjonister og  personer fra sykehjem som trenger tilpasset treningsopplegg.

Forretningsidé:

Hassan ønsker en avtale med NAV for å få orden på plager som gjør at man i kommer seg i arbeid pga. skade/sykemelding. Hassan tar også betalt av tradisjonelle brukere av treningssenteret HSM.

 

Bakgrunn

Hassan er utdannet innen økonomi,kosthold og ernæring, psykologi og han er kokk. Han driver eget treningsstudio på Tøyen og er personlig trener. Hassan har sett hvilke små grep som kan endre menneskers liv og viktigheten av fysisk aktivitet og riktig kosthold.

Hassan_StudioHSM.jpg

Kontakt

+47 939 618 08

hassan79.0578@gmail.com

bottom of page