top of page

Hedda Aukan: Prøv Det
Aukans Klasserom

Sosialt mål

Ideen skal sørge for å gjevne ut forskjellene i skolesystemet. Målet er at alle skal ha samme grunnlag, og at penger ikke skal ha noe å si for hjelpen du kan få. Vi ansetter også folk fra området, slik at de som er flinke i matte kan få tjene på det.

Forretningsidé

Jeg ønsker at servicen kan brukes av så mange som mulig som trenger litt ekstra hjelp i matte. I starten er hovedfokuset ungsomskoleelever fordi det er da de fleste faller av, og det er da karakterer begynner å telle. Etterhvert vil vi også prøve å få til ett samarbeid med skoler slik at vi kan gjennomføre opplegg der før tentamenssesongene. Alle uansett familiens lønn er velkommene til å få undervisning, og litt av pengene til de som kan betale går til å sponse de som trenger det gratis. Muligheten for at rådgiver på skoler kan melde opp lever skal også være åpen.

 

Bakgrunn

Jeg går realfagslinja på videregående og har jobbet mye som lærer. Ideen jeg bringer til torgs er Aukans Klasserom, som er en privat tutoring service innenfor matematikk hvor alle, uavhenging av lønn kan få undervisning.

Hedda Aukan.jpg
bottom of page