Unlimitere: Sosiale entreprenører med lokal forankring

Unlimitere er sosiale entreprenører som får støtte i form av en Prøv det-, Gjør det-, eller Bygg det-pakke som følger gründeren fra idé, til pilotprosjekt, og videre til skalering. Pakkene inkluderer et lokalt sted å jobbe med andre Unlimitere, nettverk innen offentlig og privat sektor, personlig oppfølgning, og finansiell støtte.

De som får støtte er ofte utradisjonelle og ressurssterke mennesker, som brenner for en sak de kjenner gjennom egen livserfaring. Å få den støtten som trengs til å prøve å sette idéen ut i livet kan gi selvtillit, nye ferdigheter, kontakter, og gir samfunnet tilgang til kunnskap som ellers er gjemt bak lukkede dører.

 

Unlimitere i Tøyen Unlimited

Feven Tesfalem Tekhlay

Alumni

Wid.jpg
 

BLI EN UNLIMITER

Ønsker du å bidra til å bygge et sterkere og tryggere lokalsamfunn? Som Unlimiter kan du få hjelp til å gjøre dette gjennom å bygge en sosial forretningsmodell.

For å søke til å bli en Unlimiter må du fylle ut søknadsskjemaet under. Det anbefales at du gjør deg kjent med pakkekriteriene først. Etter mottatt søknad vil vi ofte invitere deg inn til en samtale slik at vi kan bli bedre kjent med deg og idéen din. Etter samtalen avgjør vi om du bør få en pakke med økonomisk og profesjonell støtte. Du har ett år på å benytte deg av pakken din.

Bli en Unlimiter