top of page
Hva gjør vi

Sosiale entreprenører

Unlimitere: Sosiale entreprenører med lokal forankring

Unlimitere er sosiale entreprenører som får støtte i form av en Prøv det-, Gjør det-, eller Bygg det-pakke som følger gründeren fra idé, til pilotprosjekt, og videre til skalering. Pakkene inkluderer et lokalt sted å jobbe med andre Unlimitere, nettverk innen offentlig og privat sektor, personlig oppfølgning, og finansiell støtte.

De som får støtte er ofte utradisjonelle og ressurssterke mennesker, som brenner for en sak de kjenner gjennom egen livserfaring. Å få den støtten som trengs til å prøve å sette idéen ut i livet kan gi selvtillit, nye ferdigheter, kontakter, og gir samfunnet tilgang til kunnskap som ellers er gjemt bak lukkede dører.

Unlimitere
Illustrasjoner_-19.png

Unlimitere i Tøyen Unlimited

Alumni
 

Bli en unlimiter

BLI EN UNLIMITER

Ønsker du å bidra til å bygge et sterkere og tryggere lokalsamfunn? Som Unlimiter kan du få støtte til å gjøre det gjennom å bygge en ideell sosial virksomhet.

 

 

 

 

For å søke til å bli en Unlimiter vi vil aller helst ta en prat med deg først, for å bli bedre kjent med deg og idéen din. Etter at vi har snakket sammen kan du søke i skjemaet under. Søknaden blir så vurdert av styret til Tøyen Unlimited. Hvis du blir tatt opp som medlem i inkubatoren får du en pakke med økonomisk og profesjonell støtte. Du har ett år på å benytte deg av pakken din.

Illustrasjoner_-17.png
Bli en Unlimiter

Takk for innsendingen din!

bottom of page