top of page

Samarbeid

Vi vil bli kjent med deg!

Har du et problem du vil løse?
Ta kontakt med oss så tar vi en prat, eller søk direkte her.


Vil du starte nabolagsinkubator?
Vi er en del av kompetanseaktøren Norge Unlimited, og kan støtte i startfasen hvis du er en offentlig eller privat aktør som vil starte en nabolagsinkubator. For med informasjon:
https://norgeunlimited.no/ 


Vil du jobbe med unge og sosialt
entreprenørskap?

Vi gir opplœring av ansatte og støtter med gjennomføring slik at dere kan gjennomføre Unlimited Ung lokalt.

 

Vil du og kollegene dine lœre mer?
Vi tilbyr kurs og foredrag om sosialt entreprenørskap og systemendring.

 

Vil du støtte lokalt sosialt entreprenørskap på Tøyen og Grønland?
Bedrifter, borettslag og privatpersoner støtter lokale sosiale entreprenører med oppstartsmidler, nettverk og oppdrag gjennom Tøyenlauget.

Illustrasjoner_-16.png

Tøyen Unlimited jobber kontinuerlig med stiftelser, offentlige instanser, private og internasjonale organisasjoner i arbeidet med å støtte innovative idéer og sosiale virksomheter, lokalt og nasjonalt.

 

 

 

Internasjonalt og nasjonalt nettverk

Tøyen Unlimited og resten av Norge Unlimited-nettverket er tilknyttet et stort, globalt nettverk med høy og variert kompetanse på sosialt entreprenørskap. De viktigste aktørene er UnLtd., Storbritannias største organisasjon og fond for støtte til sosiale entreprenører, og The Global Social Entrepreneurship Network (GSEN), et globalt nettverk for organisasjoner som støtter sosiale entreprenører i tidlig- fase. 

I tillegg er Tøyen Unlimited en del av et europeisk forskningsprosjekt i samarbeid med tilsvarende aktører i Portugal, og et nasjonalt innovasjonsprosjekt støttet av Norges forskningsråd og ledet av Arbeids- forskningsinstituttet ved OsloMet.

Offentlige og private nøkkelaktører

 

Offentlige aktører som Husbanken, IMDi, Bydel Gamle Oslo og Oslo kommune har vært sentrale i etableringen av Tøyen Unlimited. Spesielt det tette samspillet og partnerskapet med Områdeløft Tøyen og Grønland har vært en vital nøkkelfaktor.

Gjensidigestiftelsen har siden oppstart vært en viktig støttespiller til Tøyen Unlimited. Gjensidigestiftelsen, Sparebankstiftelsen DNB, Velferdsetaten og Anthonstiftelsen fortsetter å være en viktige bidragsytere i 2024. 

Økosystem for Sosialt Entreprenørskap

 

Økosystem for Sosialt Entreprenørskap er et samarbeid med formål om å fremme og støtte feltet for sosialt entreprenørskap i Norge. 

Oversikt over støttespillere for sosiale entreprenører i Norge  

 

Ferd Sosiale Entreprenører AS  

Ferd Sosiale Entreprenører (Ferd SE) investerer og støtter sosiale entreprenører med målbare sosiale resultater og bidrar til å styrke deres marked. Ferd SE bidrar med kapital, kompetanse og nettverk til selskapene i et aktivt partnerskap med tydelige milepæler og sosiale ambisjoner. De sosiale entreprenørene i Ferd-porteføljen nådde ut til over 72700 mennesker med sine nyskapende løsninger i 2022. 

Ferd SE er en viktig støttespiller for Tøyen Unlimited og Norge Unlimited eskalering.  

les mer:  https://ferd.no/sosiale-entreprenorer/hvem-er-vi/


 

SoCentral AS  

Hos SoCentral samles mennesker som jobber med nye løsninger innen områder som helse, miljø, velferd, byutvikling, utdanning og finansiering. SoCentral er både et arbeidsfelleskap og et innovasjonsmiljø.  

les mer:  https://www.socentral.no  

Reach for Change 

Reach for Change er en internasjonal non-profit organisasjon som arbeider for å forbedre barn og unges liv gjennom sosialt entreprenørskap. Organisasjonen er nå operativ i 17 land på tvers av tre kontinenter og støtter mer enn 400 sosiale entreprenører globalt.

les mer:  https://reachforchange.org/en/ 

 

 

Ashoka

Ashoka er det største og eldste globale nettverket for sosial innovasjon. I over 30 år har Ashoka valgt ut og støttet sosiale entreprenører verden over, både finansielt og strategisk, slik at de kan øke sin sosiale innvirkning. ” Ashoka fokuserer på systemendring, altså de ideene som søker seg til roten av et problem og bygger løsninger som skaper varig endring. 

les mer om Ashoka:  https://www.ashoka.org/en-se 

 

 

Kronprinsparets fond

Kronprinsparets Fond vil bidra til å fange opp unge mennesker som risikerer å falle utenfor. Kronprinsparets Fond samarbeider til enhver tid med utvalgte prosjekter som alle har ambisjon om å gi unge nye arenaer å lykkes på. 

les mer om Kronprinsparets Fond: http://kronprinsparetsfond.no

Ashoka-logo-908x800.jpg
Nettverk
Økosytem
sparebankstiftelsen.jpg
Samarbeidspartnere på Tøyen

Samarbeidspartnere på Tøyen

K1.png
TSK logo.jpg
Tøyen_frivilligsentral_logo.jpeg
Deichman.jpg
forandringshuset_gronland_fbprofil-500x3

Interessert i å samarbeide?

Vi er alltid interessert i nye samarbeid! Om du er en organisasjon som vil støtte oss i prosjekter, bli kunde hos en av våre Unlimitere, er en person med fagkunnskap eller nettverk som kan gagne en virksomhet i tidlig fase: Vi vil høre fra deg!

Samarbeid

Takk for innsendingen din!

Bli Mentor

Kontakt oss:

  • Facebook - Hvit Circle
  • Linkedin - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle
  • Twitter - Hvit Circle
  • YouTube - Hvit Circle
bottom of page