top of page

Resirkulært vinnere

I høst har ungdommene på Jordal ungdomsskole i Bydel Gamle Oslo virkelig vist hva det vil si å være “ung og lovende.” 

 

Resirkulært ble gjennomført som en pilot i høst. Ledet av Hagecrew, med støtte fra Bydel Gamle Oslo og Tøyen Unlimited, ble ungdom fra Jordal invitert til å forme og pitche sin idé til en bedrift med trippel bunnlinje, og konkurrere om Tøyen Unlimiteds Prøv det!-pakke, som inneholder 10.000 kr, oppfølging av en Støttespiller og medlemskap i arbidsfellesskapet Nabolagsinkubatoren. Gjennom seks verksteder ble ungdommen i utfordret til å tenke ut en solid forretningsidé som svarer på et reelt sosialt og/eller miljømessig problem. De gjorde grundig research og gjennomførte egne markedsundersøkelser, og ble utfordret på hvordan å sikre langsiktighet og økonomisk bærekraftighet for løsningen sin. 

 

Programmet kulminerte i en finale på Jordalklubben, hvor de tre gruppene som hadde klart seg gjennom alle seks verkstedene pitchet foran et fullsatt publikum og en jury bestående av representanter fra Tøyen Unlimited, Ungt Entreprenørskap, Bydel Gamle Oslo, og Medarbeiderne. Verkstedsleder Camilo Heredia satt også i juryen, og Hagecrew-gründer og prosjektleder Resirkulært Mathias Storm Michelsen ledet programmet. Etter de tre pitchene trakk juryen seg tilbake, hvor de diskuterte de tre jevne bidragene. 

 

En imponert jury avla dommen: Alle tre konseptene var verdige Prøv-det pakker og 10.000 kr, en støttespiller, og medlemskap i nabolagsinkubatoren. Alle forretningsidéene svarte på et godt undersøkt og definert sosialt problem, var realistiske og med potensiale til å bli økonomisk bærekraftige. Disse unge heltene vil du garantert høre mer om - så følg med!

 

Stor takk til Mathias Storm Michelsen og Camilo Heredia, og alle andre som har vært med på å gjøre Resirkulært til en suksess!

78339433_1432851120224524_26209983807252
bottom of page