top of page

Marius og Homayoon: Prøv det

Atlas Computers

Sosialt mål

Gründerne bak Atlas Computer har begge vokst opp i Bydel Gamle Oslo og vet at det er en enorm etterspørsel på et E-sport tiltak i bydelen. De har erfart at flere medelever ikke har de økonomiske grunnlaget som kreves for å begynne med gaming. De ønsker derfor å starte et gaming-tiltak i bydelen, der Atlas Computer stiller opp med pc-er, og holder gaming-kvelder for unge. Atlas Computer vil bidra til at økonomisk ulikhet ikke er et hinder for å drive med E-sport, og skape arenaer hvor man på tvers av sosial og økonomisk bakgrunn kan utvikle seg og å skape relasjoner.

 

Forretningsidé

Atlas Computer skal bygge datamaskiner som kan utføre nødvendig arbeid som trengs for å gi en ordentlig mulighet for unge spillere til å satse på e-sport. Disse PC-ene skal selges for en billigere penge enn nye datamaskiner. Dette vil gjøre at flere får tilgang til utstyr som kreves for å drive e-sport og gaming, og man tar bort de økonomiske barrierene. Dette vil gjøre at vi når vår visjon om å legge til rette for at unge fra alle bakgrunner skal få muligheten til å utvikle og vise deres talenter innenfor E-sport.

 

Bakgrunn

Homayoon og Marius har sin bakgrunn fra Elvebakken VGS og entreprenørskapsfaget der. I 2020 vant de Oslos beste sosialt entreprenører i UngtEntreprenørskap med sin bedrift Atlas Computers. Etter flere år med stor interesse for gaming og E-sport, har de god kjennskap til markedet.

portrett_illustrasjoner-05_edited.png
bottom of page