top of page

Martina Galler: Prøv Det
Kooperativ Lokalmat

Sosialt mål

Nabolaget skal bli kjent med smak av diverse bærekraftig og lokal mat gjennom å delta og arrangere smak og lukt arrangementer.

Forretningsidé: Kooperativet skal tilgjengeliggjøre lokalmat til en rettferdig pris i bydelen Målet er å prøve å eliminere unødvendige kostnader. For eksempel gjennom abonnement, selvbetjening og resirkulering av matavfall.

Forretningsidé

Har ikke funnet et navn ennå ,men virksomheten handler om å etablere et kooperativ for lokalmat og smak og hvordan lukt-og smakssansene våre fungerer.

Bakgrunn

Martina har bakgrunn i matvitenskap med spesialisering i smaksforskning (sensorikk). Hun vil bygge opp en mat kooperativ som er tilknyttet lokale matprodusenter (råvarer og artisanal mat) og beboere i nabolaget.

Martina.jpg

Kontakt

bottom of page