top of page

Alumn: Mathias Storm Michelsen: Gjør det

Hagecrew

Sosialt mål
Å skape fremtidsrettede jobber og muligheter for barn og unge som trenger det. Målet er at grunnlaget de får i Hagecrew gjør at de kan bidra til en grønnere økonomi, et mer bærekraftig samfunn og at de fremover tenker løsninger, ikke problemer.

Forretningsidé
Hagecrew bygger, selger og vedlikeholder urbane dyrkekasser laget av gjenbrukte materialer. Dette leverer de både til de unge, til organisasjoner, til private og offentlige aktører.

De ansetter unge som trenger jobb, som bygger, leverer og vedlikeholder dyrkekasser sammen med profesjonelle fagpersoner. Materialene hentes av svinn og retur fra byggeindustrien og fra forskjellige gjenbruksstasjoner.

I løpet av et år har Hagecrew over 300 ungdom engasjert gjennom forskjellige aktiviteter som dyrkeverksted og sommerjobb. De har “ungdomsmentorer” som lærer bort til andre, og et ungt og friskt info-team som bidrar til at flere kan lære seg å dyrke urbant.

 

Bakgrunn
Mathias har studert og jobbet med startups, sosiale- og kulturelle entreprenører de siste 7 årene, og er arbeidende styreleder for foreningen Hagecrew, som han også var med å stifte i 2016. Han har også drevet standup-klubben Selklubben, kommunikasjonsbedriften Gult er Kult og vært en del av GatekunstAkademiet.

IMG_1574.JPG
bottom of page