top of page

Miriam El Mousaoui: Prøv det

FLM

Sosialt mål
Å åpne opp arbeidsmarkedet for freelance sminkeartister, særlig de med flerkulturell bakgrunn. Å bygge karriere som freelance makeupartist er hardt arbeid, men det er ekstra vanskelig hvis man står uten nettverk inn i bransjen, mangler formell kompetanse, eller bare ikke ser seg selv representert i industrien. Det vil Miriam gjøre noe med. 

 

Forretningside
FLM er en plattform og nettverk for de som ønsker å utvikle seg og bygge karriere som freelance sminkeartist. Gjennom samlinger og kurs bygger man CV, tilegner seg kunnskap, og inngår i et voksende fellesskap av erfarne og aspirerende profesjonelle som støtter hverandre på reisen inn i den nettverksbaserte bransjen - og samtidig utfordrer det homogene skjønnhetsidealet og industrien som er bygget rundt. 


Bakgrunn
Miriam er en 19 år gammel freelance makeup artist. Hun er opprinnelig fra Bjerke, men kom til Tøyen Unlimited da hun gikk på Hersleb VGS. Hun har jobbet som makeup artist i to år, og strevde selv å få en fot innenfor. Nå vil hun hjelpe andre som seg selv med oppstart av karriere innen sminkebransjen.

Miriam El Mousaoui.jpg
bottom of page