top of page

Alumn: Uzma Hussein og Ahmed Al-Rikabi: Prøv det
 

T-Town

Ahmed TTown.jpeg

Sosialt mål
Å motivere ungdom til å ta bedre avgjørelser i sine liv og sin fremtid, og skape et bedre nærmiljø gjennom tilpassede aktiviteter og arbeidsmuligheter.

Forretningsidé
T-Town arrangerer aktiviteter og skaffer både frivillig og lønnet arbeid i nærområdet for lokale ungdommer, blant mye annet gjennom ungdomskafeen “Central park” i Aktivitetshuset K1 i samarbeid med Bydel gamle Oslo. T-Town tilbyr også diverse småjobber som barnepass, montering av møbler, flyttehjelp, vaskehjelp, malehjelp og enkel teknologihjelp til nabolaget. De har også samarbeidet med Rusken for å holde nabolaget ryddig og rent, og er med på å arrangere Tøyenlekene.  

Bakgrunn

T-Town Ungdommer er en frivillig organisasjon av og for ungdommer, som skal jobbe for å bedre miljøet for ungdom i Bydel Gamle Oslo. T-Town består av et nettverk unge voksne som er oppvokst eller bor på Tøyen. De kjenner området og de lokale utfordringene mange unge møter, og er opptatt av at ungdommene skal bli sett, verdsatt og tatt på alvor. Ideen om å starte en organisasjon der både frivillig og lønnet arbeid kunne aktivisere ungdommen kom fra T-Towns tidligere leder og Unlimiter Alumn Wid Al-Saedy. Da hun trakk seg som leder, tok Uzma, Ahmed, og de andre medlemmene over og utviklet organisasjonen videre.

bottom of page