top of page

Youssou Diop: Prøv det

Njokobok

Sosialt formål

Njokobok tilbyr arbeidsplasser og meningsfylt aktivitet til ungdom for å styrke selvstendigheten deres, og gi dem verdifull erfaring. På den måten blir ungdommen rustet med verktøy og erfaring som gir dem muligheten til å ta eierskap om sin egen fremtid.  


 

Njokobok ønsker å lage et utvekslingsprogram for unge mennesker med flerkulturell bakgrunn som bor på Tøyen. Dette er for å gi dem muligheten for å få innblikk i livet for unge mennesker i Senegal. Dette skal gi i dem et større perspektiv på livet gjennom å reise og arbeide i Afrika.

 

Forretningsidé

Drive en restaurant med mat fra det Senegalesiske kjøkkenet, hjemmelaget juice og lokalt produsert couscous. Jeg ønsker å bringe gode matopplevelser til folk til en overkommelig pris. Sysselsette og veilede ungdom til tilegne seg verdifull erfaring og kunnskap. Gjennom restaurantarbeid i Oslo i tillegg til utvekslingsprogram for å

oppleve gårdsproduksjon i Senegal.

 

Bakgrunn

For noen år siden ble Youssou tatt under vingene av en kjent kokk som så potensial i han. Det endret retningen i livet hans. Gjennom veiledning og erfaringer er han nå en god kokk. Derfor ønsker han å starte et lærlingprogram for ungdom i Tøyen å gi tilbake det som er så generøst ble gitt han. Youssou er opprinnelig fra Senegal og han har jobbet på restauranter over hele verden. Youssou tror bestemt på å tilby alternativ, sunn og deilig mat til forbrukerne. Mat som forteller den rike historien om afrikansk kultur og samtidig er sunn og gir muligheter for unge mennesker.

0L9A5783_edited.jpg
cropped-Hat-1-300x220_edited.png
bottom of page