top of page

Nabolagsinkubatoren er hjem til 7/20 nominerte til Årets Sosiale Entreprenør

Vi er enormt stolte over at så mange Unlimitere er nominerte til Årets Sosiale Entreprenør! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvert år kåres Årets Sosiale Entreprenør under SosEntKonferansen. Prisen deles ut til bedrifter med innovative og gode løsninger på sosiale utfordringer. Konferansen er arrangert av Ferd, som påpeker det spennende mangfoldet blant de nominerte i år: 

 

– Denne prisen betyr noe ekstra spesielt i år. På de ti årene vi har delt ut prisen har det aldri vært et så bredt felt av nominerte med løsninger som allerede gjør en forskjell. Det er veldig gledelig å se stadig flere modne selskaper og konsepter, sier Johan H. Andresen, juryformann, eier og styreleder i Ferd. 

Prisen gis til kandidater med særlig potensiale for å løse samfunnsutfordringer og skape langsiktig og varig sosial verdi. De måles opp mot kriterier som innovasjon, skalerbarhet, og sosiale og økonomiske resultater.  

 

Gratulerer til de hele syv Unlimiter-bedriftene som ble nominerte:

 

Av de til sammen 20 nominerte kom 3 til finalen og mottok 50.000 kr. Vinneren av Årets Sosiale Entreprenør ble i år IMAl, som fikk 500 000 Nok, heder og ære, for å kunne fortsette det gode arbeidet de gjør med å lære barn å lese og skrive. Men heder og ære går også til resten av de nominerte, som viser hvilke spennende, innovative, og effektive løsninger som oppstår gjennom sosialt entreprenørskap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


– For oss som arbeider med å dyrke frem sosialt entreprenørskap er denne prisen en anledning til å stoppe opp, heve blikket og se sektoren fra et fugleperspektiv – og vi liker det vi ser. Utviklingen viser hvor raskt dette feltet vokser og derfor hvor viktig det er å få på plass gode økosystemer for å støtte disse viktige kreftene, sier Andresen.

Østbyen.jpg
Imal.jpg
bottom of page