top of page

Alumn: Hans Jørgen Hamre: Prøv det

Oslo Flytende By

Sosialt mål 

Å gjøre Fjordbyen på vannet tilgjengelig for befolkningen på indre Oslo øst.

 

Forretningside

Oslo Flytende By jobber for å formidle sjølivets gleder i Indre Oslofjord. Gjennom kompetanseheving og aktiviteter viser de frem fjordens muligheter for grønne  arbeidsplasser, dyrkeplass for bærekraftig matproduksjon, og ikke minst en kilde til økt livsglede og mestring. 

 

De jobber ut fra en "learning by doing"-mentalitet, og mot målet å øke den fysiske tilgangen til sjøen i Fjordbyen og i tillegg bidra til å øke kompetansenivået blant folk slik at aktivitetene foregår på en trygg måte. Oslo Flytende By har et utall kule og inkluderende prosjekter på gang, både på, ved, og under vann. For eksempel underviser Hans Jørgen fra et flytende drivhus, et klasserom på vann! Målet er å bygge den ut etterhvert, og å inkludere en dyrkelab for tang og tare, leserom og kafé og som en møteplass for blant annet kajakkpadlere, dykkere og jolleramp fra bydel Gamle Oslo.  

 

Bakgrunn

Hans Jørgen er utdannet historiker, samfunnsviter, pedagog, fritidsbåtskipper D5L og Osloguide. Han brenner for badstubading, seiling og å ta det meste med en klype salt.

Hans J.jpg
bottom of page